Arkitektonisk konferens nära Arlanda flygplats

Jag har visst intresse av arkitektur och kultur vilket fått mig att titta allt mer på slott och äldre byggnader en hel del. Nu har jag råkat träffa på ett ställe där man har konferens nära Arlanda flygplats och det ser riktigt fint ut! Jag blev lite sugen på att boka in mig och min sambo där över en natt så man kunde få gå omkring, njuta av miljön och äta gott för en kväll. Det skulle nog smälla högt hoppas jag så det inte blir enbart för mitt intresse. Jag är inte riktigt säker på hur jag skall göra, men det är kul att de tagit tillvara på slottet och konferens nära Arlanda borde vara en marknadsföring som går hem hos en hel del företag när de skall hålla konferens och möten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *